Floretino Perez'den soyunma odasına çıkarma

La Liga'da zirve takibini sürdüren Real Madrid'de Carlo Ancelotti'nin koltuğu sallanıyor. Son olarak başkan Florentino Perez ile de sorun yaşayan İtalyan teknik adamın geleceği merak konusu.

Geçen sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarılı sonuçlardan sonra kupalara ulaşan İspanyol devi bu sezon geçen seneye oranla formsuz.

BARCELONA'NIN GERİSİNDE KALDI

Geçen sezon La Liga'yı ilk sırada bitirerek şampiyonluk apoletini takan Real Madrid aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'ni de 14. kez müzesine götürmüştü. Son olarak FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı da kazanan Real Madrid'de güzel günler Barcelona'nın dokuz puan geriye düşmesiyle son buldu.

Kral Kupası yarı finalinde de Barcelona'ya 1-0 mağlup olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'ye güven azaldı.

İKİ ADAY BELİRLENDİ

İspanyol basınından ABC'de yer alan habere göre başkan Florentino Perez'in ilk 11 tercihlerinden memnun olmadığı ortaya çıktı. Başkan Perez'e göre Real Madrid her maça en güçlü kadroyla çıkmalı.

Ancelotti'nin mevcut formundan hoşnut olmayan Perez, İtalyan teknik adam yerine iki yeni aday belirledi. Habere göre, Real Madrid Castilla hocası ve kulüp efsanesi Raul Gonzalez adaylardan biri olurken diğer isim de PSG'den sonra boşta olan Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino.

SOYUNMA ODASINI BASTI!

Son olarak Real Betis ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Real Madrid, Barcelona'nın dokuz puan gerisine düştü. Football Espana'nın haberine göre; Florentino Perez İtalyan teknik adam ile maçın ardından oynanan oyun ve alınan kararlar hakkında konuşmaya gitti.

Kadrodan ve değişikliklerden memnun olmayan başkan Perez, Ancelotti'ye gidişatı düzeltmesi gerektiği konusunda telkinlerde bulundu.

Bu görüşmeden sonra Ancelotti'nin üzerindeki baskının arttığı öğrenilirken gelecekti Real Madrid maçlarının sonuçları büyük merak konusu.

Kaynak: Fanatik

Floretino Perez'den soyunma odasına çıkarma Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum