Fenerbahçe, İstanbul'a kamp kuracak! Fred için özel program...

Hem lig, hem de Konferans Ligi’nde mücadele eden Sarı-Lacivertliler’i oynadığı maçlar kadar deplasman yolculukları da etkiliyor. İsmail Kartal ve öğrencileri için Milli ara sonrası fikstür, bu anlamda avantajlı olacak. Kanarya, lige Karagümrük ile Kadıköy’de oynayacağı maçla dönecek. Fenerbahçe ardından 6 resmi maçlık periyottaki tek şehir dışı deplasmanına, Nordsjaelland’a gidecek. Sarı-Lacivertliler daha sonra tam anlamıyla İstanbul’a kamp kuracak. Kadıköy’de Sivasspor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe, sonraki hafta ise sezonun en zorlu maçlarından birinde Beşiktaş’a Tüpraş Stadı’nda konuk olacak. Derbinin ardından Konferans Ligi H Grubu’ndaki son karşılaşma olan Spartak Trnava mücadelesi Kadıköy’de oynanacak.

HEDEF FARKI ARTIRMAK

Fenerbahçe’nin İstanbul fikstürü, ligde Konyaspor’u konuk edeceği maçla sona erecek. İsmail Kartal, 6 maçlık periyodun 5’inde şehir dışına çıkılmayacak olmasını avantaja çevirmek istiyor. Daha az yolculukla, daha az yorulacak olan Sarı-Lacivertliler, özellikle ligde bu fikstürü kayıpsız atlatarak şampiyonluk yarışında Galatasaray ile puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe, İstanbula kamp kuracak Fred için özel program...

FRED İÇİN ÖZEL PROGRAM

Brezilyalı futbolcu, kasığından yaşadığı sakatlığın ardından Adana Demir maçında sahaya çıkmak istemişti. Ancak idmanda ağırları devam edince, İsmail Kartal oyuncusunu riske atmamıştı. Milli aradan sonra sahalara dönmeye hazırlanan Brezilyalı yıldız için özel bir antrenman programı hazırlandığı öğrenildi. Kartal, öğrencisinin bir an önce tamamen hazır hale gelmesi için kendisiyle yakından ilgilenecek. Fred’in Karagümrük maçına 11’de çıkacak durumda olması bekleniyor.

Fenerbahçe, İstanbula kamp kuracak Fred için özel program...

MERT MÜLDÜR FORMA BEKLİYOR

Sarı-Lacivertliler’e yaz döneminde Sassuolo’dan katılan Milli futbolcu, sezonun şu ana kadarki bölümünde fazla forma şansı bulamadı. Bright Osayi￾Samuel’in Adana Demirspor maçında gördüğü sarı kartla, Karagümrük karşısında cezalı duruma düşmesi, Mert Müldür’e forma şansı doğmasını sağladı. 24 yaşındaki sağ bek, Milli aradaki antrenmanlarda hocası İsmail Kartal’ın gözüne girerek Gümrük karşısında formayı kapmaya kararlı. Mert, şu ana kadar 8 resmi maçta 118 dakika süre alabildi.

Kaynak: Fanatik

Fenerbahçe, İstanbul'a kamp kuracak! Fred için özel program... Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum