Fenerbahçe Beko'ya rakip fark etmiyor!

Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi coach değişimi yaşamış ve takımı Dimitris Itoudis’e emanet etmişti. Yunan antrenör yönetiminde kısa sürede bambaşka bir kimliğe bürünen Sarı-Lacivertliler adeta tozu dumana katıyor. Fenerbahçe Beko, hem ligde hem de Euroleague’de tam anlamıyla önüne geleni deviriyor. Itoudis ve öğrencileri, zorlu bir haftayı yine mükemmel bir şekilde tamamladı. Sarı-Lacivertliler, peş peşe 4 deplasmana çıktı.

Üst üste 4 deplasman zaferi

Önce Avrupa’da Monaco’yu 96-93, Milano’yu ise 82-72 mağlup etti. Lige dönüşünde ise peş peşe iki derbi Kanarya’yı bekliyordu. Fenerbahçe Beko, ilk olarak Galatasaray Nef’e konuk oldu ve kıran kırana geçen maçı 97-91 kazandı. Itoudis ve öğrencileri önceki akşam ise Beşiktaş Emlakjet’i 81-72’yle devirdi. SarıLacivertliler böylece peş peşe 4 deplasmandan da zaferle ayrılarak müthiş bir başarıya imza attı.

Tek yenilgi Barça’ya

Itoudis’in ekibi, Euroleague’de bu sezon tek yenilgisini Barcelona karşısında, 1 sayı farkla aldı. Diğer 9 maçında parkeden zaferle ayrıldı. Ligde ise henüz Fenerbahçe Beko’nun bileğini bükebilen olmadı. Her iki kulvarda da muhteşem bir performans sergileyen SarıLacivertliler, liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı.

Kaynak: Fanatik

Fenerbahçe Beko'ya rakip fark etmiyor! Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum