Trabzonspor'un yıldızı Nicolas Pepe'den mesaj var! 'Cesaretlendirici...'

Alanyaspor’u yenerek Abdullah Avcı ile güzel bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Karagümrük maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise dinamik ısınma, kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Trabzonsporun yıldızı Nicolas Pepeden mesaj var Cesaretlendirici...

 

Forma giyebilecekler

Trabzonspor’da sakatlıklarını atlatan Trezeguet ve Fernandez çalışmalarına başladı. İki oyuncu da şans verilmesi halinde Karagümrük karşısında forma giyebilecek. Trabzonspor, bir günlük iznin ardından 26 Ekim Perşembe günü yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonsporun yıldızı Nicolas Pepeden mesaj var Cesaretlendirici...

Son bölümde oynadı

Yaz transfer döneminde takıma katılan Nicolas Pepe için beklenen geri sayım önceki gün sona erdi. Taraftarın heyecanla beklediği Fildişili sağ kanat, Alanyaspor mücadelesinin son bölümünde forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu, gelecek adına iyi sinyaller verirken, Bordo-Mavili camia için elinden geleni yapacağını söyledi ve ekledi:

Yaşamış olduğum düşüşten kurtulabilmem için bu maç benim açımdan cesaretlendiriciydi. On dakika oynamış olsam bile 90 dakika oynamış gibi hissettim. Gelecekte de daha fazla dakikalar bularak takımıma yardımcı olabilirim. Daha önce taraftarlar için söylemiştim, harikalar. Benim ilk maçımda bu karşılama benim için çok cesaretlendirici oldu ve bu beni çok mutlu etti.

Kaynak: Fanatik

Trabzonspor'un yıldızı Nicolas Pepe'den mesaj var! 'Cesaretlendirici...' Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum