Sergio Ramos'tan Icardi hamlesi! Galatasaray taraftarı heyecanlandı...

Galatasaray uzun süredir transferini bitmeye uğraştığı Mauro Icardi'yi dün KAP'a bildirdi. Arjantinli golcünün sosyal medyda yaptığı paylaşıma Ramos sessiz kalmadı.

Son olarak PSG forması giyen ve şu an boşta olan Sergio Ramos'tan flaş bir hamle geldi.

Icardi'nin Galatasaray paylaşımını beğendi

İspanyol savunma oyuncusu, Mauro Icardi'nin sosyal medya hesabından Galatasaray'a imza atmasının ardından paylaştığı fotoğrafı beğendi.

 

Sergio Ramostan Icardi hamlesi Galatasaray taraftarı heyecanlandı...

 

Ramos'un bu hamlesi, Galatasaraylı taraftarlar arasında büyük bir heyecana neden oldu. Ramos, Icardi ile PSG'de birlikte forma giymişti.

Ramos, gündemden düşmüyor

PSG'den ayrılmasının ardından henüz bir takımla anlaşamayan 37 yaşındaki futbolcunun adı Galatasaray dışında Inter Miami ile Suudi Arabistan ekipleriyle de anılmıştı.

Sergio Ramos, Al-Nassr'ı geri çevirdi

Öyle ki sezon sonunda Sergio Ramos'un Al-Nassr ile söz kestiği belirtiliyordu. Galatasaray'a da yazılan tecrübeli stoperin yeni sezonda Cristiano Ronaldo ile yeniden bir araya geleceği kaydediliyordu. Buna karşın son gelen haberler Sergio Ramos'un Al-Nassr'ı iptal ettiği yönünde.

37 yaşındaki Sergio Ramos, geçen sezon PSG ile tüm kulvarlarda 37 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistli katkı verdi. İspanyol stoper; 1'i Dünya Kupası, 2'si Avrupa Şampiyonluğu ve 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere kariyerinde toplam 28 kupa kaldırdı.

Kaynak: Fanatik

Sergio Ramos'tan Icardi hamlesi! Galatasaray taraftarı heyecanlandı... Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum