Gerçek Galatasaraylı Mauro Icardi!

Sarı-Kırmızılı futbolseverler, haftalarca onun gelişini bekledi ve geçtiğimiz günlerde kavuştu! Galatasaray, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi’yi resmen kadrosuna katarken, zorlu bir süreci de arkasında bıraktı. Arjantinli futbolcu, Suudi Arabistan takımlarından gelen astronomik teklifleri reddetti. Galatasaray ise PSG ile büyük bir pazarlık içerisine girdi. Büyük fedakârlıklar yaparak, Cimbom’a ‘Evet’ diyen yıldız futbolcu, iki gün önce de yola çıktı.

Beklemeden idmana...

Arjantin’den eşi ve çocukları ile tam 18 saat yol gelen Icardi, gelir gelmez taraftarla buluştu. Yoğun destek altında uzun bir gece geçiren 30 yaşındaki oyuncu, bir gün sonra ise ara vermeden idmana çıktı. Normal şartlar altında dinlenmesi beklenen Icardi, antrenman eksiğini kapatıp, bir an önce takımına destek olmak için yeşil sahalara geri dönüş yaptı.

Rövanşta Bakambu

Galatasaray taraftarı, bir an önce Icardi’yi, Şampiyonlar Ligi ön eleme kadrosunda görmek istiyor. Ancak Arjantinli, maç ve idman eksiği yüzünden kadroda yer almayacak. Hal böyle olunca yeni transfer Cedric Bakambu’nun, İstanbul’da Zalgiris ile oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Senelik 6 milyon Euro

Mauro Icardi’nin, alacağı ücret ve bonservisi de belli oldu. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Arjantinli’nin bonservisi için PSG’ye 10 milyon Euro ödeme yapılacak. 3 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli forvet, her bir yıl için 6 milyon Euro kazanacak.

'Geleceğin bir parçası olmak istiyorum'

Icardi, atılan imzanın ardından da şunları söyledi: “Geçen sezonun ardından bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Zaten projenin içerisinde hissediyordum kendimi. Erden bey ile konuştuğumuzda, bu geleceğin bir parçası olmak istiyordum. Taraftarımız için de saha içerisinde ve saha dışında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Güzel anılar biriktirdiğim insanlarla karşılaştığım için çok mutluyum.”

Kaynak: Fanatik

Gerçek Galatasaraylı Mauro Icardi! Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum