Galatasaray'dan transferde yeni plan!

Galatasaray’ın yerli orta saha arayışında gündeme gelen iki isimde kritik gelişmeler yaşandı. Başakşehir’den eski öğrencisi Berkay Özcan’ı isteyen Aslan’ın hocası Okan Buruk, kulüpte yaşanan teknik direktörlük değişikliği sonrası geri adım atmak zorunda kaldı.

 

Galatasaraydan transferde yeni plan

 

Yeni sözleşme imzaladı

Lige çok kötü başlayan Emre Belözoğlu’nun yerine takımın başına geçen Çağdaş Atan, Berkay’ı kesinlikle bırakmak istemediğini açıkladı ve başarılı oyuncuyla 2027'ye kadar sözleşme yeniledi. Bu gelişme sonrası rotayı Okay Yokuşlu’ya çeviren Sarı-Kırmızılılar, İngiltere Championship ekibi West Bromwich’le uygun bir bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya hazırlanıyordu.

 

Galatasaraydan transferde yeni plan

 

'Kovulmadıkça İngiltere'de kalacağız'

Ancak bir kötü haber de Okay cephesinden geldi. Tecrübeli ön liberonun menajeri, şu dönemde Türkiye’ye dönmeyi düşünmediklerini, kulüp tarafından kovulmadıkça İngiltere’de kalacaklarını söyledi. Böylece Sarı-Kırmızılılar, bu iki oyuncu için defteri kapatmış oldu. A Milli Takım’ın Japonya ile dün oynadığı maçta forma giyen Salih Özcan da Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını bildirince, Galatasaray’da yol haritası tamamen değişmiş oldu.

Yeni rota belli oldu

Sarı-Kırmızılılar artık transferin son günlerini maliyeti düşük, potansiyeli yüksek genç oyuncularla ilgilenerek geçirip, asıl ihtiyacı ara transfer döneminde karşılamayı planlıyor. Ocak ayı için de çalışmalar şimdiden başlayacak. Özellikle Torreira’ya mutlaka güçlü bir yerli alternatifi bulunması hedefleniyor.

Kaynak: Fanatik

Galatasaray'dan transferde yeni plan! Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum