Galatasaray Barcelona maçı canlı izle | GS Barcelona şifresiz canlı yayın (UEFA Avrupa Ligi)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda ilk maçta Barcelona'ya konuk olan ve sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılan Galatasaray , dev rakibini rövanşta ağırlayacak, Nef Stadı'nda dolu tribünler bu akşam bir an olsun bile susmayacak. Avrupa kupalarında bu sezon 14. sınavına çıkacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemesindeki PSV yenilgilerinden sonra hiç maç kaybetmedi. 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik, 2 de mağlubiyet yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın bileği tam 11 maçtır bükülmüyor. Avrupa'da fire vermeden yoluna devam eden Aslan, Barça engelini aşıp çeyrek final biletini kapmayı amaçlıyor.

Galatasaray - Barcelona maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Bu akşam TSİ 20.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak dev maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

Galatasaray - Barcelona muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Feghouli, Kerem, Mohamed

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Pedri, Busquets, De Jong, Gavi, Traore, Aubameyang

Domenec Torrent: Oyuncularım için normal bir hafta değildi

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesi katıldığı basın toplantısında, oyuncularının zorlu mücadeleye iyi hazırlandığını kaydederek, " Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Benim için bir maçı kazanmanın en önemli yolu bir önceki maçı kazanmaktır. Eğer Beşiktaş’a kaybetmiş olsaydık, onlara karşı daha iyi bir ekiple neden oynamadık diye bana sormuş olacaktınız belki. Oyuncularım için normal bir hafta değildi. Beşiktaş maçında yorgundular. Barcelona maçından sonra uçak İstanbul’a inemedi. İzmir’de antrenman yapmak durumunda kaldık. Pazar günü geldik ve pazartesi günü maç vardı. Oyuncular fiziken çok çalıştılar. İnanılmaz efor sarf etmeleri gerekti. Yine de son dakikaya kadar, 90 dakika mücadele etmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

'Adil değerlendirme yapalım'

Barcelona’ya karşı oynamanın çok farklı olduğunu belirten Torrent, "Barcelona gibi bireysel kalitesi üst düzey olan oyunculara karşı oynamak elbette farklı bir şey. Biz mutlaka tur atlamak için çalışıyoruz. Oyun anlayışımız da buna odaklanmış şekilde. Türkiye’de Barcelona’yı yeterince tanımayan insanlar bir daha baksın. Bizimle oynadıkları maçtan sonra 4 gol atmayı başardılar. Dolayısıyla takımımızın Barcelona mücadelesini adil bir şekilde değerlendirmemiz gerekir. Barcelona şu anda dünyanın en iyi beş takımından biri" diye konuştu.

'Zor dakikalara hazırlanalım'

Torrent, kurguladığı oyun planı hakkında da ipuçları verirken, "Beşiktaş maçında beklerimizi çok ileride oynatma planımız yoktu. Bekler kontraya karşı daha içeride oynuyordu. Bu kez bireysel olarak daha üstün olduğunu söyleyebileceğimiz bir takıma karşı oynayacağız. Toplu ve birlikte oynamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Bu sayede başarı sağlayabiliriz. Dünyanın bütün takımları için geçerli bu. Barcelona'ya karşı sahada daha geride oynamak zorunda kalıyorlar. Onlara karşı oynadığımızda bazı zor dakikaları geçirmeye hazırlıklı olmamız gerekiyor" dedi.

'Açık oyun etkili olmayacak'

Barcelona gibi bir takıma karşı açık oyunun fayda sağlamayacağını savunan Torrent, "Barcelona’ya karşı açık oyun çok akıllıca olmayacaktır. Takımla birlikte hareket etmemiz çok önemli. Bireysel oynamaya kalkarsak başımız derde girebilir. Kompakt hareket etmemiz ve takım ruhunu canlı tutmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçta Barcelona’ya aynı şekilde oynamayı planlıyoruz. Final gibi ciddiye aldığımız bir maç" açıklamasını yaptı. 'Taraftarla güçlü oluyoruz' Galatasaray’a yüzde kaç kazanma şansı verdiği sorusunu Domenec Torrent, "Yüzde veremem. Kendi sahamızda taraftarımız bize çok yardımcı oluyor. Beşiktaş maçında son 15 dakikada takım zorlandığı anda çok yardımcı oldular. Mutlaka bize yine çok destek olacaklar. Onlar bizim yanımızda olduklarında çok daha güçlü oluyoruz. Barcelona için zor olacak bir maç ayarlamaya çalışıyoruz. Savunmada mükemmel olmak gerekiyor. Gol atma şanslarımız mutlaka olacak. Barcelona’ya karşı kalecimiz başta olmak üzere ilk dakikadan itibaren iyi oynamak gerekiyor. Daha sonra bazı fırsatlardan sonuç alabileceğimize inanıyorum" diye cevapladı.

Barcelona hayalini cevapladı

59 yaşındaki çalıştırıcı, eski takımı Barcelona'da teknik direktörlük hayalinin olup olmadığı sorusuna, "Şu anda Galatasaray’da çok mutluyum. Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Önümüzdeki üç, dört, beş yıl burada olsam benim için harika olur. Şu anda asıl baktığımız önümüzdeki maç. Galatasaray sonrası bir plan düşünmüyorum" cevabını verdi.

Xavi, iddialı konuştu

Barcelona'da görev aldıktan sonra takımı içinde bulunduğu bunalımdan kurtaran ve iyi bir futbol oynatmaya başlayan teknik direktör Xavi Hernandez görev sürecindeki en büyük hayal kırıklıklarından birini favori olduğu Galatasaray mücadelesinde yaşamıştı. Katalanlar 17 maç aradan sonra skor üretemeden bir mücadeleyi tamamlamış ve Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçı 0-0 sonuçlanmıştı. İspanyol ekibinin teknik direktörü Xavi bugün oynanacak rövanş öncesinde iddialı konuştu.

Real öncesi rotasyon yapmayacak

Galatasaray maçından 3 gün sonra ligde Real Madrid ile oynayacakları için Avrupa Ligi'nde rotasyon yapıp yapmayacağıyla ilgili soruya genç teknik adam, "Olabilecek en iyi 11'i sahaya süreceğim. Durumlara da bağlı olarak bir 11 belirleyeceğim. Sakatlıklar, yorgunluklar ve cezalardan sonra en iyi kadromuzla sahada olacağız" dedi. İlk maçın sonucunu artık geride bıraktıklarını belirten Barça'nın hocası, "Yolumuza devam etmek için kazanmamız gerekiyor. Türkiye'de kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Turu geçerse 1.8 milyon Euro

Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na kalarak 17.5 milyon Euro gelirin sahibi olan Galatasaray, eğer Barcelona’yı devirir ve adını çeyrek finale yazdırırsa, kasasına buna ek olarak 1.8 milyon Euro koyacak. Sarı-Kırmızılılar’ın, UEFA’nın yayın geliri havuzundan ise bu sezon ortalama 5 milyon Euro civarı bir para alması bekleniyor.

Dünyanın gözü Nef Stadı’nda

Galatasaray’ın Barcelona’yı ağırlayacağı Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesi, gecenin en dikkat çeken maçı olacak. Dev mücadele, tam 123 ülkede naklen ekranlara gelecek. İspanyol devi, maçın hangi ülkede saat kaçta başlayacağını dünya haritası üzerinde belirttiği bir görselle taraftarlarına duyurdu.

Hagi & Popescu maça geliyor

Daha önce Barcelona forması da giyen Galatasaray'ın iki yaşayan efsanesi Hagi ve Popescu, dev maçı izlemek üzere Nef Stadı'na geliyor. İki büyük yıldıza daveti yapan, Galatasaray'ın ana sponsoru Nef'in patronu Erden Timur, "Sponsorluğunu yaptığımız iki takımı, kendi adımızı taşıyan stadyumda ağırlıyoruz. Hagi ve Popescu, Galatasaray taraftarları için çok önemli iki isim, ben de o taraftarlardan biriyim. Biz spora sadece sponsor olmadık; kalbimizi, yüreğimizi ve heyecanımızı koymaya çabalıyoruz" dedi.

Kaynak: Fanatik

Galatasaray Barcelona maçı canlı izle | GS Barcelona şifresiz canlı yayın (UEFA Avrupa Ligi) Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum