Fenerbahçe Opet ile VakıfBank maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası için VakıfBank’la karşılaşıyor. Geçtiğimiz sezonu Sultanlar Ligi ve Şampiyonlar Kupası'nda şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, bu yıl 14.’sü düzenlenecek 2023 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda VakıfBank ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Opet ile VakıfBank maçı saat kaçta, hangi kanalda?

11 Ekim Çarşamba günü (Bu akşam) saat 19.00’da TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak maç, TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

Son Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nda da iki ekip karşı karşıya gelmiş ve kazanan 3-0'lık skorla Fenerbahçe Opet olmuştu. 2009, 2010, 2015 ve 2022 yıllarında olmak üzere bu kupayı 4 kez kazanan Fenerbahçe Opet, 5. kez bu zaferi yaşamak istiyor.

 

Yeni sezon öncesinde Ergül Avcı, Meryem Boz, Cansu Çetin ve Meliha Diken ile sözleşme yenileyen; Ada Germen, Bojana Drca, Irina Fetisova, Magdalena Stysiak gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına 14 Ağustos Pazartesi günü Dereağzı Lefter Küçüandonyadis Tesislerimizde yaptığı idmanla başladı. Milli takımlara giden oyunculardan yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de ilerleyen süreçte milliler de takıma katıldı.

Organizasyonda en çok mutlu sona ulaşan takım Eczacıbaşı Dynavit oldu. Turuncu-beyazlılar, ilki 2010 - 2011 sezonunda olmak üzere 5 kez kupayı müzesine götürdü. Eczacıbaşı, bu başarıyı üst üste 3 kez elde eden tek kulüp olarak da dikkat çekiyor.

Turuncu beyazlı ekibi 4'er kez zirveye çıkan Fenerbahçe Opet ve VakıfBank takip ediyor.

2023-2024 sezonunda şampiyon olan takım, Eczacıbaşı ile rekoru paylaşacak.

14'üncüsü gerçekleştirilecek Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda şu ana kadar 3 farklı kulüp mutlu sona ulaştı.

Daha önceki 13 turnuvada Eczacıbaşı, Fenerbahçe ve VakıfBank zirveye çıkmayı başardı. Bu organizasyonların tamamı İstanbul takımları arasında oynandı.

Kaynak: Fanatik

Fenerbahçe Opet ile VakıfBank maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum