Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Arjantinli yıldız için tüm şartlar zorlanacak

Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey’in ardından Beşiktaş bir transferine daha kavuştu. Milan’ın Hırvat yıldızı Ante Rebic, Siyah-Beyazlı kulüp için dün İstanbul’a geldi. Taraftarın karşıladığı yıldız oyuncu, “Büyük başarılar için buradayım” mesajını verirken gözler orta saha transferine çevrildi.

RESMİ İMZA BUGÜN

Beşiktaş, transfer döneminin 4. ismine dün kavuştu. Milan forması giyen Ante Rebic, İstanbul’a gelmek üzere Beşiktaş yöneticisi Tarkan Ser’in özel uçağıyla yola çıktı. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, saat 16.00 sularında Atatürk Havalimanı’na indi. Yönetimin uzun bir süredir takıma kazandırmak adına çaba gösterdiği başarılı futbolcunun son derece mutlu olduğu gözlendi. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin havalimanında karşıladığı Rebic, sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübe götürüldü. Oyuncuyla ilgili imza töreninin bugün gerçekleşmesi bekleniyor.

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

Beşiktaş’ın Rebic’in bonservisi için Milan’ı 500 bin Euro ve bonuslarla ikna ettiği belirtiliyor. 2 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Hırvat sol kanada da yıllık 2.5 milyon Euro verilecek.

ŞİMDİ GÖZLER PEREYRA'DA

Beşiktaş, anlaştığı Ante Rebic’i İstanbul’a getirirken, orta saha transferi için de gözler Roberto Pereyra’ya çevrildi. Udinese ile kontratı sona eren 32 yaşındaki yıldız futbolcunun ikna edilmesi için yeni bir yola başvuruldu. Pereyra, İstanbul’a davet edildi. Oyuncunun ailesi ve özellikle eşi, Türkiye’de oynamasına soğuk bakıyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak isteyen yönetim, Pereyra ve eşine İstanbul’u tanıtmak istiyor. Yıldız oyuncunun menajeri de bugün İstanbul’da olacak. Beşiktaş’la yapılacak olan yüz yüze görüşmeyle birlikte transferin mali şartları da belirlenecek.

 

Beşiktaş için İstanbula geliyor Arjantinli yıldız için tüm şartlar zorlanacak

TEK RAKİP TORINO

Beşiktaş’ın, yıllık 2.4 milyon Euro garanti ücretten 2+1 yıllık kontrat önerisi halen masada bekliyor. Kartal, oyuncuyu ve ailesini ikna ederek bu hafta içerisinde transfere nokta koymak istiyor. Pereyra’ya şimdiye kadar Torino dışında resmi teklif yapan bir takım olmaması da Kartal’ın elini güçlendiriyor.

Kaynak: Fanatik

Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Arjantinli yıldız için tüm şartlar zorlanacak Hakkında S.S.S.

0 Yorum

Yorum Yaz

e-Posta adresiniz açık bir şekilde yazılmayacaktır. * alanlar zorunludur.

0 yorum